Документи для візи при заміжжі з іноземцем

foto документи для візи Чимало українських дівчат свою долю шукають за кордоном, але для того, щоб укласти шлюб з іноземцем в його країні, українській нареченій необхідно підготувати солідний пакет документів. І до цього питання поставитися серйозно, щоб відкрило візу посольство.



Середній термін оформлення візи нареченої - це 2-7 місяців, виходить інодішвидше, але це швидше виняток, ніж правило. А ось продовжуватися термін може. І дуже значно - інколи до року-півтора. Все від країни залежить. Завдання молодих - переконати представників посольства, що їх почуття щирі.



Адже не секрет, що багато хто під прикриттям фіктивного заміжжя має намір не сім'ю будувати, а за будь-яку ціну отримати громадянство. Посольства і консульства про це добре знають, тому усі документи ретельно перевіряють. І не секрет, що саме до українських дівчат ставляться зі страхом і недовірою.



Щоб не відмовили нареченій у візі, крім стандартного пакета документів (встановлює їх перелік посольство країни, в яку ти збираєшся їхати) необхідно надати докази, що тривалі відносини між закоханими. У посольстві кожної країни вимагають такі докази, дуже рідко бувають виключення.



Доказами, що стосунки між парою справжні, підійдуть роздруківки смс, спільні фотографії, та інтернет-листування, листівки, відправлені батькам, а також один одному, листи і т.д. Загалом, все, що свідчить про історії відносин.



Дуже вітають у посольстві, якщо проводило разом відпустку потенційне подружжя, не один раз були на вечірках і т.п. І можуть підтвердити це за допомогою відео та фото. Завжди це плюс.



Мінімум 9 місяців і довше повинні тривати стосунки. Посольство можуть переконати тільки такі терміни. Наречена, роман якої триває всього 1-3 місяці, отримати відмову на відкриття візи має всі шанси.



Зверни увагу, що навіть солідний статус іноземного нареченого (становище в суспільстві і багатство) отримати візу нареченій не допоможуть, якщо пара свідчення їх відносин дати не зможе (особисті спільні фото, тривале листування, тощо). За статистикою, найбільш популярні чоловіки, до яких українські наречені поспішають, живуть в США, Франції, Великобританії, Італії та Німеччині.



Які потрібні документи українській нареченій, щоб вийти заміж за іноземного чоловіка в його країні?



Для подачі документів на відкриття візи в нареченої має бути запрошення з боку нареченого. Посилиться прихильність посольства, якщо надасть довідку закордонний «ЗАГС» із зазначенням часу і дати запланованої урочистості.



Зверни увагу, це перелік документів стандартний. У кожному окремо взятому випадку посольство може зажадати додаткових документів (і навіть самих несподіваних, наприклад, свідоцтва про народження матері або копії паспорта батька).



Україна

Якщо твій іноземний наречений і ти вирішили укласти шлюб в твоїй рідній країні, то від нього вимагаються наступні документи

  1. Довідка про сімейний стан іноземця (переклад довідки потрібно нотаріально завірити).
  2. Копія його паспорта з українською візою і переклад паспорта українською мовою, завірений нотаріусом.

Великобританія

Перелік документів, які вимагаються від нареченої

  1. Підтвердження заощаджень твого нареченого у Великобританії.
  2. Підтвердження працевлаштування та доходів твого нареченого (наприклад, лист відйого роботодавця).
  3. Підтвердження умов проживання у Великобританії.
  4. Оригінал / завірена копія та копія свідоцтва про розлучення (якщо ти раніше перебувало в шлюбі).
  5. Анкета
  6. Закордонний паспорт
  7. Внутрішній паспорт і копії сторінок внутрішнього паспорта.

Німеччина

Перелік документів, які вимагаються від нареченої.

  1. Закордонний паспорт
  2. Свідоцтво про народження
  3. Заява про сімейний стан (якщо до цього наречена вже перебувала у шлюбі, додатково подається свідоцтво про розлучення та копія рішення суду про розлучення (Якщо був суд) або свідоцтво про смерть колишнього чоловіка)
  4. Довідка з місця проживання (реєстрації)
  5. Завірена копія внутрішнього паспорта.

Зверни увагу. У України довідка про сімейний стан оформляється у будь-якого нотаріуса за наявності паспорта та ідентифікаційного коду.


Особливості!

  1. Пакет документів нареченої для отримання візи має бути легалізований і перекладено на німецьку мову з нотаріальним засвідченням. Документи подаються у двіофіційні установи - до Міністерства юстиції та Консульство.
  2. Також претенденту на відкриття візи потрібно пройти тест на мінімальне знання німецької мови (при посольстві діють курси, на яких ти можеш підучитися).

США

Перелік документів, які вимагаються від нареченої.

  1. Спеціальна заповнена анкета + заява про надання візи.
  2. Закордонний паспорт: оригінал + ксерокопія сторінки з фотографією.
  3. Свідоцтво про народження: оригінал, ксерокопія, переклад на англійську мову.
  4. Для тих, хто раніше був у шлюбі - свідоцтво про розлучення (для вдів - свідоцтво про смерть чоловіка): ксерокопія, оригінал, переклад на англійську мову.
  5. Довідка з міліції: у довідці мають бути вказані всі прізвища, імена та дати.
  6. народження, якими ви коли-небудь користувалися. Незалежно від місця офіційної прописки, необхідно отримати довідки з усіх регіонів, де ти фактично більше шести місяців проживала, починаючи з 16-річного віку, включаючи періоди навчання. Довідку отримати необхідно з місцевих відділень міліції. Якщо ти за кордоном проживала, з тих країн потрібні довідки, де ти більш одного року знаходилася.
  7. 2 кольорові фотографії анфас розміром 3х4 для візи.
  8. Теж потрібні документи від твого нареченого для підтвердження того, що він в змозі забезпечити тебе і не живе на соціальну допомогу.

Примірний перелік документів.

  • Лист з роботи
  • Документ про зарплату
  • Виписка з банківського рахунку
  • Податкові декларації або роздруківка з податкової служби за останній рік.

Зверни увагу! Для отримання візи тебе змусять в клініці при посольстві пройти медичне обстеження (огляд у терапевта, здача аналізів). У результаті ти отримаєш медичну довідку, яку в посольство потрібно буде надати.



Італія

Для укладення шлюбу з громадянином Італії необхідно отримати дозвіл на шлюб, тобто Nulla Osta Al Matrimonio. Перелік документів, які вимагаються від нареченої для отримання дозволу на шлюб.

  1. Свідоцтво про зміну імені
  2. Свідоцтво про розлучення (з довідкою про шлюб)
  3. Заява про сімейний стан (засвідчується нотаріусом)
  4. Свідоцтво про народження
  5. Закордонний паспорт
  6. Паспорт громадянки України

Зверни увагу!

  • В залежності від міста, комуни, де ви будете подавати документи на шлюб, вимоги можуть бути іншими.
  • Всі документи, видані тобі в органах РАЦС, повинні бути перекладені італійською мовою та попередньо легалізовані.

Туреччина

Перелік документів, які вимагаються від нареченої.

  1. Заява про сімейний стан (видається в РАГСі за місцем прописки в Україні, термін дії довідки - 6 місяців).
  2. Паспорт громадянина України
  3. 3) Закордонний паспорт
  4. Свідоцтво про народження.

Як правило турецькі органи РАГС, не дозволяють оформляти шлюб, якщо минуло менше 9 місяців з моменту розірвання попереднього шлюбу.


Франція

Перелік документів, які вимагаються від нареченої.

  1. Довідка про доходи в Україні (за останній рік)
  2. Свідоцтво про народження
  3. Оригінали та копії закордонного і внутрішнього паспортів
  4. Довідка про несудимість
  5. 2 фотографії 3,5 х4, 5 (80% обличчя на світлому фоні)
  6. Анкета на візу

Свідоцтво необхідно легалізувати після реєстрації шлюбу для дії на території держави твого чоловіка.






Знайомства інфо | Статті | Правила використання
Забули пароль?
... ...